Skip to main content

Waterleiding aanleggen badkamer

24/7

U gaat uw badkamer verbouwen of wilt er een extra badkamer bij. Hierbij komen meerdere aspecten kijken. Bijvoorbeeld dat u  de waterleiding moet aanleggen in de badkamer. Het invrezen en aanleggen van de waterleidingen is een specialistisch werk. Wanneer u dit niet goed doet, ontstaat er met verloop van tijd lekkage. Niet fijn, want de nieuwe wandtegel moet dan weer van de wand gesloopt worden, om bij de lekkage te kunnen. Wilt u professionele hulp bij de aanleg van uw nieuwe badkamer? Bel dan de Nivro Loodgieters: 06-54215986.

Waterleiding aanleggen badkamer

De Loodgieters  van Nivro zijn vakkundig en leveren kwaliteit. Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen is het mogelijk om onze hulp in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat u ontspannen kunt douchen of lekker kunt badderen. Ook het plaatsen van een extra toilet kan u aan ons overlaten.

Leidingwerk

Veel mensen zien het aanleggen van leidingwerk als een van de lastigste klussen. Dit is niet voor niets! Bij het aanleggen van leidingen dient u met tal van verschillende aspecten rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan het egaliseren en schoonmaken van de ondergrond, of het verruwen van de uiteindes van de leidingstukken. Dergelijke aspecten zijn essentieel, om lekkages te voorkomen na het aanleggen van het leidingwerk. Vakkundige hulp nodig? Bel nu 06-54215986.

Hulp Nodig?

Met een zeer ruime ervaring kunnen we uw leidingen snel en vakkundig voor u aanleggen, hierdoor voorkomt u lekkages en alle schade die daardoor ontstaat. Naast het aanleggen van leidingwerk, kunnen we u ook bij verschillende andere klussen van dienst zijn.

De zekerheden van NIVRO