Skip to main content

Verstopping

24/7

Heeft u een verstopte gootsteen, afvoer, wc, stinkende afvoer of riolering? Nivro Loodgieters biedt een 24/7 ontstopping service aan. Dat betekent dat wij snel ter plaatse zijn en uw probleem professioneel en snel kunnen verhelpen. Onze loodgieters zijn specialisten in het helpen bij alle gootsteenproblemen in de keuken, wc, douche, bad en riool.

Een verstopping ontstaat vaak door een geleidelijk proces van het ophopen van etens- zeep en vetresten in de afvoerbuis. Uw gootsteen gebruikt u dagelijks om vette pannen in te spoelen of etensresten van een bord, zodat deze schoner de vaatwasser in gaat. Zonder dat u er erg in heeft, raakt de afvoer van uw gootsteen verstopt. Vochtig toiletpapier kan voor een verstopping in uw toilet veroorzaken. Dit merkt u vaak, doordat het water in de wc tot de rand stijgt. Om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen én om grotere problemen of hoge kosten te voorkomen, is het aan te raden om contact met onze ontstopping service op te nemen.

Een ander voorkomend probleem is het verouderde leidingstelsel, dat de toenemende hoeveelheid afvalwater niet kan verwerken. Hierdoor kan uw gootsteen overlopen. Voorkom verdere problemen en schakel de hulp van Nivro Loodgieters in. Bel 06-54215986 dan verhelpen onze loodgieters van de ontstopping service vandaag nog deze klachten en kunt u vanavond weer gebruik maken van uw gootsteen of toilet.

Oorzaken waardoor uw afvoer verstopt is

Een rioolverstopping is gewoonweg een blokkade in het rioleringssysteem van uw huis. Elke kraan in huis (douche, ligbad, toilet, keuken) hebben allemaal een eigen afvoer op het centrale rioleringssysteem. Buiten het toilet en keuken om zijn douche en bad vaak de boosdoener door resten van haar, die we vaak aantreffen in de afvoer. Een verstopping ontstaat meestal door bijvoorbeeld vet- voedsel- en haar, die met het water door de afvoer van een gootsteen, een weg probeert te vinden naar het rioleringssysteem. Geen paniek wanneer uw afvoer verstopt is, Nivro Loodgieters staat vandaag nog voor u klaar! Bel nu 06-54215986.

Inspecteren & Repareren

Is de afvoer verstopt of ruikt u een muffe lucht in de hal, de meterkast of trapkast? Dit betekent vaak dat u problemen heeft met uw afvoer of riolering. Deze verstopping is over het algemeen snel op te lossen. Neem contact op met de Nivro loodgieters. Onze loodgieters zijn dag en nacht bereikbaar. Zij zijn gespecialiseerd in alle mogelijke verstoppingen en kunnen dit snel, vakkundig en professioneel verhelpen

Riool inspectie camera

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij aan de hand van uw klachten, ter plaatse snel constateren wat het probleem is. Bij dieperliggende problemen gebruiken wij de zogenaamde inspectiecamera. Hiermee kunnen wij een gedetailleerd beeld krijgen van de binnenkant in van uw riolering. Na het uitvoeren van de riool camera inspectie, geven wij u een gedegen advies en prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat uw rioolprobleem snel opgelost is.

24/7 spoed loodgieter

Ook in geval van spoed kunt u terecht bij Nivro loodgieters. Wij zijn 24/7 te bereiken en hebben altijd vakmensen rondlopen die u verder kunnen helpen. Zelfs op feestdagen zijn wij elk moment van de dag te bereiken. Dus heeft u spoed? Neem dan direct contact op door te bellen naar 06-54215986. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

Ontstoppen zonder schade

Is uw afvoer verstopt en wilt u deze vakkundig en zonder schade laten ontstoppen? Bel ons 06-54215986! Nivro Loodgieters beschikt over specialistisch loodgietersgereedschap voor iedere verstopping. Zoals bijvoorbeeld speciale ontstoppingsveren en -lansen. Laat een verstopte afvoer door ons oplossen, zodat u weet dat dit op een professionele en betrouwbare manier gebeurt, zonder schade aan sanitair, afvoersystemen of ander leidingwerk.

De zekerheden van NIVRO