Skip to main content

Stank uit de afvoer? Bel ons!

24/7

Ondanks al uw schoonmaakbeurten, er blijft een vreselijke stank uit de afvoer van uw douche- of badput komen. Heel vervelend natuurlijk, maar over het algemeen een klacht die eenvoudig te verhelpen is. Bel 06-54215986, dan zorgen wij ervoor dat u weer graag uw badkamer instapt.

Stank uit de afvoer!

U heeft net de badkamer grondig gesopt en het douche- of badputje extra aangepakt. Toch wordt de ruimte binnen een uur weer gevuld met een vieze lucht. Deze stank zal dan vermoedelijk uit het douche- of badputje komen. Een voorkomende klacht die vaak veroorzaakt wordt door opgehoopt vuil in de afvoer zelf. Dit wordt vaak veroorzaakt door haren en zeepresten. Middelen als soda en azijn kunnen ervoor zorgen dat dit vuil oplost en de stank verdwijnt. Maar soms heeft het probleem een andere oorzaak.

Rioollucht

Het is vaak niet meteen duidelijk wat de oorzaak van de vervelende geur is. Rioollucht kan namelijk op verschillende manieren in uw woning terecht komen. Elke afvoer maakt gebruik van een sifon om nare luchtjes tegen te houden. Het water dat in de sifon blijft staan, blokkeert de doorgang voor de gassen die altijd in het riool aanwezig zijn. Als het water is verdampt, dan kan de lucht uit de riolering vrijuit het pand binnenstromen. Vaak helpt het om de afvoer even goed door te spoelen met water, zodat de sifon zich weer vult en het stankslot daarmee is hersteld. Wanneer een stankslot ontbreekt, kan Nivro Loodgieters u hierbij helpen. Bel nu 06-54215986.

Er is een lekkage

Een rioolsysteem is een gesloten systeem. Door een scheur in de leidingen of een leidingbreuk kan smerig water en rioollucht uit de afvoer ontsnappen. Los van eventuele waterschade, zorgt dit ongetwijfeld voor vervelende geurtjes.

Gezondheidsklachten

Rioollucht is niet alleen vervelend, maar kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Het ruikt vaak naar rotte eieren en kan zorgen voor hoofdpijn, irritaties aan de ogen, duizeligheid, kortademigheid en zelfs bewusteloosheid. Als het ondanks de voorzorgsmaatregelen toch voorkomt, is het daarom echt van belang dat de oorzaak van de stank snel wordt opgelost.

24/7 spoed loodgieter

Ook in geval van spoed kunt u terecht bij Nivro loodgieters Hoeksche Waard. Wij zijn 24/7 te bereiken en hebben altijd vakmensen rondlopen die u verder kunnen helpen. Zelfs op feestdagen zijn wij elk moment van de dag te bereiken. Dus heeft u spoed? Neem dan direct contact op door te bellen naar 06-54215986. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

De zekerheden van NIVRO