Skip to main content

Ontstopping Westland

24/7

Een verstopping is erg vervelend. het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je wc niet meer doorgetrokken kan worden of er geen water meer uit uw kraan komt. het kan u dan ook hinderen in uw dagelijks leven. Indien u de verstopping zelf niet op kunt lossen, is het verstandig om hiervoor een loodgieter in te schakelen. Bij Nivro loodgieters zijn onze vakmensen 24/7 bereikbaar voor u. Bel direct naar 06-54215986 om een afspraak te maken. Wij zullen telefonisch altijd ons uurtarief naar u communiceren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Inspecteren & Repareren ontstopping Westland

Is de afvoer verstopt of ruikt u een muffe lucht in de hal, de meterkast of trapkast? Dit betekent vaak dat u problemen heeft met uw afvoer of riolering. Deze verstopping is over het algemeen snel op te lossen. Neem contact op met de Nivro loodgieters. Onze loodgieters zijn dag en nacht bereikbaar. Zij zijn gespecialiseerd in alle mogelijke ontstoppingen in Westland en kunnen dit snel, vakkundig en professioneel verhelpen

Riool inspectie camera

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij aan de hand van uw klachten, ter plaatse snel constateren wat het probleem is. Bij dieperliggende problemen gebruiken wij de zogenaamde inspectiecamera. Hiermee kunnen wij een gedetailleerd beeld krijgen van de binnenkant in van uw riolering. Na het uitvoeren van de riool camera inspectie, geven wij u een gedegen advies en prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat uw rioolprobleem snel opgelost is.

24/7 spoed loodgieter

Ook in geval van spoed kunt u terecht bij Nivro loodgieters Westland. Wij zijn 24/7 te bereiken en hebben altijd vakmensen rondlopen die u verder kunnen helpen. Zelfs op feestdagen zijn wij elk moment van de dag te bereiken. Dus heeft u spoed? Neem dan direct contact op door te bellen naar 06-54215986. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

De zekerheden van NIVRO