Skip to main content

Loodgieter Rotterdam

24/7

Nivroloodgieters is een gespecialiseerd loodgietersbedrijf in Rotterdam. Onze werknemers zijn niet alleen gespecialiseerd in installatiewerk, maar kunnen ook uw dakreparaties, verstopte afvoeren en lekkages uit handen nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle soorten problemen en al onze loodgieters beschikken over het VAK-keurmerk. Dit zorgt ervoor dat u bij nivroloodgieters altijd kwaliteits oplossingen krijgt. bel direct naar 06-54215986 om te kijken wat Nivroloodgieters voor u kunt betekenen. Maak vandaag een afspraak met Loodgieter Rotterdam

Nivroloodgieters is breed inzetbaar

Loodgieters zijn vandaag de dag breed inzetbaar. Zo kunnen wij diverse werkzaamheden voor u verrichten. Hierbij kunt u denken aan het leggen en repareren van waterleidingen tot aan het ontstoppen van de afvoer. Nivroloodgieters kan dit alles snel en vakkundig oplossen.

Omdat er soms acute problemen kunnen ontstaan die direct opgelost dient te worden, staat Nivroloodgieters 24/7, 365 dagen per dag voor u klaar. Dit betekent ook in vakanties en op feestdagen. Heeft u spoed? Bel dan direct naar 06-54215986 voor een afspraak. Wij zullen altijd van te voren een prijsindicatie geven waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Tarieven

Bij Nivroloodgieters staan we voor eerlijke en transparante tarieven. Voordat wij aan de slag gaan zullen wij altijd een eerlijke prijsindicatie geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De zekerheden van NIVRO