Skip to main content

Loodgieter Nieuw-Vennep

24/7

Heeft u Nivro loodgieters Nieuw-Vennep met spoed nodig? Bel dan nu 06-54215986, wij staan vandaag nog voor u klaar. Ons werkgebied is in en om Nieuw-Vennep, dus wij zijn altijd bij u in de buurt.

Wij zijn vakbekwaam en snel

Nivro loodgieters is inmiddels een vertrouwde naam in Nieuw-Vennep en omgeving. We staan bekend om kwaliteit en snelheid. We zijn ervaren loodgieters die vakkundig werk afleveren. We werken snel en bieden deskundige loodgieter diensten aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Lekkage of verstopping?

Het opsporen en repareren van lekkages en/of een verstopping is specialistisch werk. Wordt dit niet op een juiste manier uitgevoerd, dan kan u met nog meer schade komen te zitten. Wij kunnen deze problemen vakkundig voor u verhelpen. Hierbij maakt het niet uit of het een lekkage in het dak of in een leiding betreft. Heeft u een loodgieter in Nieuw-Vennep nodig om een lekkage te dichten, of uw afvoer of riool te ontstoppen? Bel dan Nivro loodgieters (06-54215986) bij u in de buurt.

Nieuw-Vennep

De Nivro loodgieters zijn bekend in Nieuw-Vennep en kunnen ook bij u snel ter plaatse zijn. Ook voor andere loodgietersklussen kunt u ons bellen. Bevindt het probleem zich in de badkamer, keuken, toilet, schuur, tuin en/of garage? Geen probleem, wij kunnen elke klus aan. Herkend u hieronder een klus die wij voor u kunnen uitvoeren? Bel ons dan op: 06-54215986.

Tarieven

Bij Nivroloodgieters staan we voor eerlijke en transparante tarieven. Voordat wij aan de slag gaan zullen wij altijd een eerlijke prijsindicatie geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Nivro loodgieters betekent voor u:

 • Wij zijn een erkende installateur in Nieuw-Vennep
 • Gekwalificeerde en vakkundige loodgieters
 • Wij werken volgens Europese normen
 • Werkzaamheden onder garantie
 • 365 dagen per jaar
 • 24/7 bereikbaar op 06-54215986
 • Wij komen direct!
 • Wij werken snel en netjes
 • 80% van de problemen worden dezelfde dag opgelost!
 • Voorrijkosten en uurtarief worden telefonisch besproken
 • Vooraf prijsindicatie
 • Geen verrassingen achteraf
 • Mobiel pinnen mogelijk

Loodgieter nodig? Bel 06-54215986

Wij zijn echt 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar

Neem contact met ons op

Nivro loodgieters Nieuw-Vennep zijn de specialisten die u zoekt. Ons team van loodgieters lost uw probleem snel en vakkundig op. Uw probleem wordt serieus genomen en op de beste manier verholpen.

Bij ons kunt u terecht voor al uw loodgieters-, dakdekkers- en rioleringswerkzaamheden. Ook plaatsen wij sanitair in badkamers, installeren en repareren wij CV installaties en geisers (geen onderhoud)

Wij werken met moderne apparatuur en gereedschap. U wordt vooraf in kennis gesteld van de kosten, zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan. We worden regelmatig teruggevraagd door klanten die eerder kennis hebben gemaakt met onze vaardigheden. Dit herhaalde contact is niet alleen fijn voor onze klant, het maakt ons trots en het bevestigt onze kwaliteit.

In Nieuw-Vennep kunt u rekenen op de beste loodgieters. Blijf niet met een stinkend riool, lekkende kraan of dak zitten, neem contact op!

Vul uw gegevens in en stuur uw vraag of verzoek aan Nivro loodgieters. Geef duidelijk aan welke klus wij voor u mogen klaren. U mag natuurlijk ook telefonisch contact (06-54215986) met ons opnemen. Wij hopen u snel te ontmoeten en van dienst te kunnen zijn.

De zekerheden van NIVRO