Skip to main content

Lekkage

24/7

Een lekkage kan voor veel vervelende problemen zorgen. Het kan hierbij gaan om grote en kleine lekkages. Hoe langer een lekkage blijft, hoe meer vochtproblemen dit kan veroorzaken. Kortom; hoe langer je een lekkage laat lopen, hoe groter de problemen die eruit voortkomen. Daarom is het verstandig om direct actie te ondernemen. Bij grote lekkages valt vaak direct te achterhalen waar de lekkage zit. Bij kleine lekkages valt dit echter tegen en is het soms lastig te achterhalen waar het vochtprobleem vandaan komt. Bij Nivro loodgieters Den Haag hebben we zowel de vakmensen als het apparatuur om je lekkage te achterhalen alsook op te lossen. Bel direct naar 06-54215986 om te kijken wat Nivro loodgieters Den Haag voor u kunt betekenen.

Lekkage vormen

Er kunnen verschillende soorten lekkages in je huis ontstaan. Daklekkages, lekkages rond leidingen en afvoer lekkages zijn hiervan de meest voorkomende. Wanneer er water over de vloer of muur loopt zijn deze makkelijk te herkennen en te achterhalen waar deze lekkages vandaan komen. Kleine lekkages zijn echter moeilijker zichtbaar; je herkent ze vaak omdat er na verloop van tijd schimmel op de muren of het plafond gaan vormen. In het geval van schimmelvorming is het heel lastig dit weg te halen, doordat het vocht uit het huis moet worden getrokken. Daarnaast moet ook achterhaald worden waar de lekkage vandaan komt en indien het een kleine lekkage betreft, is dit niet altijd makkelijk te achterhalen.

24/7 service van Nivro loodgieters

Omdat een lekkage op elk moment van de dag voor kan komen heeft Nivro loodgieters een 24/7 dienst. Zeker bij acute lekkages die voor grote problemen zorgen is het handig als dit direct verholpen wordt. Daarom biedt Nivro loodgieters ook een spoedservice aan die 24/7, 365 dagen per week beschikbaar is. Hierdoor kunnen onze vakmensen ieder moment van de dag direct uw probleem verhelpen. Bel direct naar 06-54215986 voor een afspraak. Wij zullen altijd van te voren ons uurtarief doorgeven zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De zekerheden van NIVRO