Skip to main content

Lekkage in de keuken of badkamer

24/7

Heeft u last van een lekkage in de keuken of badkamer? Is het leidingwerk verouderd of kapot? Dit is niet alleen vervelend, het is van belang dat uw lekkage zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Zo voorkomt u extra schade en wordt het verlies van water beperkt. Voorkom verdere problemen en schakel de hulp van de Nivro Loodgieters in. Bel 06-54215986 dan verhelpen wij vandaag nog deze klachten.

Lekkage in huis

Heeft u een lekkage in huis ontdekt? geen paniek! De Loodgieters van Nivro staan 24/7 voor u klaar. Iedere lekkage aan het leidingwerk is vervelend. Het water van een lekkende koppeling kan vaak tijdelijk opgevangen worden met een bakje of emmer. Maar wanneer onverwachts een leiding springt is een vakkundige spoedreparatie wel noodzakelijk. Mocht dit het geval zijn, sluit dan direct de hoofdkraan van uw waterleiding. Hiermee voorkomt u dat uw keuken of badkamer helemaal onder water komt te staan.

Lekkage in de keuken of badkamer

Zelfs een kleine waterlekkage kan leiden tot grote schade aan uw keuken of badkamer. Woont u in een appartement? Dan kunnen de gevolgen van zo’n lekkage nog verder reiken dan uw eigen woning. De Loodgieters van Nivro zijn gespecialiseerd in elk soort lekkage. Of het nu een aan uw dak, riolering of een waterleiding is, onze vakkundige loodgieters verhelpen uw probleem. Dus geen paniek, Nivro Loodgieters staat vandaag nog voor u klaar! Bel nu 06-54215986.

Ook gevolgschade wordt hersteld

Helaas is hak en breekwerk onvermijdelijk wanneer een lekkage in een muur, vloer of plafond zit. Onze eerste zorg is het verhelpen van de lekkage. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat de gevolgschade weer netjes wordt hersteld. Zo heeft u alleen onze vakkundige mensen over de vloer en wordt u volledig ontzorgd.

24/7 service van Nivro loodgieters

Omdat een lekkage op elk moment van de dag voor kan komen heeft Nivro loodgieters een 24/7 dienst. Zeker bij acute lekkages die voor grote problemen zorgen is het handig als dit direct verholpen wordt. Daarom biedt Nivro loodgieters ook een spoedservice aan die 24/7, 365 dagen per week beschikbaar is. Hierdoor kunnen onze vakmensen ieder moment van de dag direct uw probleem verhelpen. Bel direct naar 06-54215986 voor een afspraak. Wij zullen altijd van te voren ons uurtarief doorgeven zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De zekerheden van NIVRO