Skip to main content

Roestige cv leidingen? Laat ze vakkundig vervangen!

24/7

Het begint altijd met een klein plekje roest op de leiding of radiator. Vervelend, maar het negeren van roestige cv leidingen eindigt altijd in lekkage. Ons team van loodgieters is gespecialiseerd in het vervangen van de roestige cv leidingen en radiatoren. Mochten er roestige plekken op aansluitingen zitten, dan kunnen we dit uiteraard ook verhelpen. Blijf dus niet lang wachten en laat uw leidingwerk vakkundig vervangen. Bel 06-54215986 dan verhelpen wij deze klachten zo spoedig mogelijk.

Roestige cv leidingen vervangen

Kent u het gezegde: waar rook is, is vuur? In de loodgieters wereld zeggen we: waar roest is, is water. Met andere woorden, je kunt erop wachten dat een verroeste cv leiding gaat lekken. In het begin denkt u dat het nog wel meevalt, maar na enige tijd zult u uw cv ketel ook bij moeten gaan vullen. Het schommelend effect van de waterdruk, dat een ketel constant moet hebben, kan dan op den duur resulteren in het vervangen van een nieuwe ketel. Soms valt de slijtage aan de leidingen mee en hoeven wij slechts een gedeelte van het leidingwerk vervangen. Dus laat u goed informeren en wacht niet te lang, dan kunt u uw huis weer veilig en met plezier warm stoken.

Ander lekkages

Zelfs een kleine waterlekkage kan leiden tot grote schade aan uw keuken of badkamer. Woont u in een appartement? Dan kunnen de gevolgen van zo’n lekkage nog verder reiken dan uw eigen woning. De Triplebouw Loodgieters zijn gespecialiseerd in elk soort lekkage. Of het nu een aan uw dak, riolering of een waterleiding is, onze vakkundige loodgieters verhelpen uw probleem. Dus geen paniek, Loodgieters van Nivro staan vandaag nog voor u klaar! Bel nu 06-54215986.

Ook gevolgschade wordt hersteld

Helaas is hak en breekwerk onvermijdelijk wanneer een lekkage in een muur, vloer of plafond zit. Onze eerste zorg is het verhelpen van de lekkage. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat de gevolgschade weer netjes wordt hersteld. Zo heeft u alleen onze vakkundige mensen over de vloer en wordt u volledig ontzorgd.

24/7 service van Nivro loodgieters

Omdat een lekkage op elk moment van de dag voor kan komen heeft Nivro loodgieters een 24/7 dienst. Zeker bij acute lekkages die voor grote problemen zorgen is het handig als dit direct verholpen wordt. Daarom biedt Nivro loodgieters ook een spoedservice aan die 24/7, 365 dagen per week beschikbaar is. Hierdoor kunnen onze vakmensen ieder moment van de dag direct uw probleem verhelpen. Bel direct naar 06-54215986 voor een afspraak. Wij zullen altijd van te voren ons uurtarief doorgeven zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De zekerheden van NIVRO