Skip to main content

Hoe herkent u een lekkage

24/7

Wanneer u ziet dat het behang van uw muren op bepaalde plekken los begint te laten, of u ziet dat er vlekken of kringen ontstaan op uw plafond dan heeft u zeer waarschijnlijk te maken met een lekkage. In dit geval is het ten zeerste aan te raden om contact op te nemen met Nivro Loodgieters. Bel 06-54215986 dan verhelpen wij vandaag nog deze klachten. Wij begrijpen dat een spoedige en effectieve oplossing hierbij noodzaak is.

Lekkage opsporen

Tijdens het bezoek gaan wij als volgt te werk: allereerst bekijken wij de situatie. Vervolgens maken wij een beoordeling van de schade wat zich resulteert in een plan van aanpak. Wanneer u akkoord bent met de bijbehorende offerte, wordt er meteen een afspraak ingepland voor het verhelpen van de lekkage. Voorkom verdere problemen en schakel de hulp van Nivro Loodgieters in!

Lekkage in huis

Heeft u een lekkage in huis ontdekt? geen paniek! De Loodgieters van Nivro staan 24/7 voor u klaar. Iedere lekkage aan het leidingwerk is vervelend. Het water van een lekkende koppeling kan vaak tijdelijk opgevangen worden met een bakje of emmer. Maar wanneer onverwachts een leiding springt is een vakkundige spoedreparatie wel noodzakelijk. Mocht dit het geval zijn, sluit dan direct de hoofdkraan van uw waterleiding. Hiermee voorkomt u dat uw keuken of badkamer helemaal onder water komt te staan.

Lekkage in de keuken of badkamer

Zelfs een kleine waterlekkage kan leiden tot grote schade aan uw keuken of badkamer. Woont u in een appartement? Dan kunnen de gevolgen van zo’n lekkage nog verder reiken dan uw eigen woning. De lokale loodgieters zijn gespecialiseerd in elk soort lekkage. Of het nu een aan uw dak, riolering of een waterleiding is, onze vakkundige loodgieters verhelpen uw probleem. Dus geen paniek, Nivro Loodgieters staan vandaag nog voor u klaar! Bel nu 06-54215986.

Ook gevolgschade wordt hersteld

Helaas is hak en breekwerk onvermijdelijk wanneer een lekkage in een muur, vloer of plafond zit. Onze eerste zorg is het verhelpen van de lekkage. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat de gevolgschade weer netjes wordt hersteld. Zo heeft u alleen onze vakkundige mensen over de vloer en wordt u volledig ontzorgd.

Lekkage buiten

Ook voor lekkage aan uw buitenkraan bent u bij ons aan het juiste adres. Nivro Loodgieters beschikken over specialistisch loodgietersgereedschap en werken alleen met kwalitatief goede materialen. Wij werken nog volgens het oude ambacht, maar met modern gereedschap en materiaal. Bel ons 06-54215986!

De zekerheden van NIVRO