Skip to main content

Help mijn afvoer is verstopt

24/7

Iedereen krijgt weleens te maken met verstoppingen van riool of afvoer. Bij het doorspoelen komt het toiletwater tot de rand van de wc, bij het douchen staat u met uw voeten in eigen sop, in de wastafel borrelt het water omhoog of de gootsteen overstroomt. Zomaar een paar voorbeelden die erop duiden dat uw afvoer verstopt is. Voorkom verdere problemen en schakel de hulp van de Nivro Loodgieters in. Bel 06-54215986 dan verhelpen wij vandaag nog deze klachten.

Afvoer verstopt

Ophoping van vet, zeep- en etensresten zorgt ervoor dat een afvoer verstopt raakt. Een tijdelijk redmiddel zijn de vele oplosmiddelen, die u in de winkel kunt kopen. Niet alle middelen zijn zonder gevaar en lossen de verstopping voor korte tijd op, om vervolgens een extra hardnekkige verstopping op te leveren.

Oorzaken waardoor uw afvoer verstopt is

Een rioolverstopping is gewoonweg een blokkade in het rioleringssysteem van uw huis. Elke kraan in huis (douche, ligbad, toilet, keuken) hebben allemaal een eigen afvoer op het centrale rioleringssysteem. Buiten het toilet en keuken om zijn douche en bad vaak de boosdoener door resten van haar, die we vaak aantreffen in de afvoer. Een verstopping ontstaat meestal door bijvoorbeeld vet- voedsel- en haar die met het water door de afvoer een weg proberen te vinden naar het rioleringssysteem. Geen paniek wanneer uw afvoer verstopt is, de loodgieters van Nicro staan vandaag nog voor u klaar! Bel nu 06-54215986.

24/7 spoed loodgieter

Onze monteurs zijn de gehele dag mobiel bereikbaar en altijd in de buurt. Afvoer verstopt? Aarzel niet en voorkom schade! Nivro Loodgieters is 24/7 bereikbaar. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel, dat voor uw probleem in overleg met u, de beste oplossing kiest. Ruim 80% van alle storingen worden dezelfde dag, avond of nacht nog opgelost!

We leveren maatwerk aan iedere klant, bieden oplossingen voor elk probleem en werken uitsluitend met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit onder Europese en Nederlandse veiligheidsrichtlijnen.

Ontstoppen zonder schade

Is uw afvoer verstopt en wilt u deze vakkundig en zonder schade laten ontstoppen? Bel ons 06-54215986! Nivro Loodgieters beschikt over specialistisch loodgietersgereedschap voor iedere verstopping. Zoals bijvoorbeeld speciale ontstoppingsveren en -lansen. Laat een verstopte afvoer door ons oplossen, zodat u weet dat dit op een professionele en betrouwbare manier gebeurt, zonder schade aan sanitair, afvoersystemen of ander leidingwerk.

De zekerheden van NIVRO