Skip to main content

Gat in riool

24/7

Het kan iedereen overkomen! Iets te lange boor, niet weten waar afvoeren of leidingen lopen en lekker fanatiek een gat boren in plafond, vloer of wand. Waar u ook in boort het is vervelend, maar altijd op te lossen. Gat in riool? Dat heeft u niet zo snel in de gaten en als u het merkt is de schade goed zichtbaar en te ruiken. Voorkom verdere problemen en schakel de hulp van Nivro Loodgieters in. Bel 06-54215986 dan zorgen wij ervoor dat niet alleen het gat in het riool gedicht wordt, maar ook de herstelschade die ontstaan is door deze actie.

Gat in Riool

Het is vaak niet meteen duidelijk wat de oorzaak van een vervelende geur is. Rioollucht kan namelijk op verschillende manieren in uw woning terecht komen. Elke afvoer maakt gebruik van een sifon om nare luchtjes tegen te houden. Het water dat in de sifon blijft staan, blokkeert de doorgang voor de gassen die altijd in het riool aanwezig zijn. Als het water is verdampt, dan kan de lucht uit de riolering vrijuit het pand binnenstromen. Vaak helpt het om de afvoer even goed door te spoelen met water, zodat de sifon zich weer vult en het stankslot daarmee is hersteld. Wanneer een stankslot ontbreekt, kunnen loodgieters van Nivro u hierbij helpen.

Er is een lekkage

Een rioolsysteem is een gesloten systeem. Door een scheur in de leidingen of een gat kan smerig water en rioollucht uit de afvoer ontsnappen. Los van eventuele waterschade, zorgt dit ongetwijfeld voor vervelende geurtjes.

Gezondheidsklachten

Rioollucht is niet alleen vervelend, maar kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Het ruikt vaak naar rotte eieren en kan zorgen voor hoofdpijn, irritaties aan de ogen, duizeligheid, kortademigheid en zelfs bewusteloosheid. Als het ondanks de voorzorgsmaatregelen toch voorkomt, is het daarom echt van belang dat de oorzaak van de stank snel wordt opgelost. Bel ons 06-54215986!

24/7 spoed loodgieter

Ook in geval van spoed kunt u terecht bij Nivro loodgieters. Wij zijn 24/7 te bereiken en hebben altijd vakmensen rondlopen die u verder kunnen helpen. Zelfs op feestdagen zijn wij elk moment van de dag te bereiken. Dus heeft u spoed? Neem dan direct contact op door te bellen naar 06-54215986. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

De zekerheden van NIVRO