Skip to main content

Help! De gootsteen loopt niet door!

24/7

Dan is er grote kans dat uw afvoer verstopt is. Deze verstopping ontstaat vaak door een geleidelijk proces van het ophopen van etens- zeep en vetresten in de afvoerbuis. Uw gootsteen gebruikt u dagelijks om vette pannen in te spoelen of etensresten van een bord, zodat deze schoner de vaatwasser in gaat. Zonder dat u er erg in heeft, raakt de afvoer van uw gootsteen verstopt. Om dit zo snel mogelijk op te lossen én om grotere problemen of hoge kosten te voorkomen, is het aan te raden om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Een ander voorkomend probleem is het verouderde leidingstelsel, dat de toenemende hoeveelheid afvalwater niet kan verwerken. Hierdoor kan uw gootsteen overlopen. Voorkom verdere problemen en schakel de hulp van Nivro Loodgieters in. Bel 06-54215986 dan verhelpen wij vandaag nog deze klachten en kunt u vanavond weer gebruik maken van uw gootsteen.

Gootsteen is verstopt

Ophoping van vet, zeep- en etensresten zorgt ervoor dat een afvoer verstopt raakt. Een tijdelijk redmiddel zijn de vele oplosmiddelen, die u in de winkel kunt kopen. Niet alle middelen zijn zonder gevaar en lossen de verstopping voor korte tijd op, om vervolgens een extra hardnekkige verstopping op te leveren.

Oorzaken waardoor uw afvoer verstopt is

Een rioolverstopping is gewoonweg een blokkade in het rioleringssysteem van uw huis. Elke kraan in huis (douche, ligbad, toilet, keuken) hebben allemaal een eigen afvoer op het centrale rioleringssysteem. Buiten het toilet en keuken om zijn douche en bad vaak de boosdoener door resten van haar, die we vaak aantreffen in de afvoer. Een verstopping ontstaat meestal door bijvoorbeeld vet- voedsel- en haar, die met het water door de afvoer van een gootsteen, een weg probeert te vinden naar het rioleringssysteem. Geen paniek wanneer uw afvoer verstopt is, Nivro Loodgieters staan vandaag nog voor u klaar! Bel nu 06-54215986.

24/7 spoed loodgieter

Onze monteurs zijn de gehele dag mobiel bereikbaar en altijd in de buurt. Afvoer verstopt? Aarzel niet en voorkom schade! Nivro Loodgieters is 24/7 bereikbaar.  Wij werken  uitsluitend met ervaren personeel, dat voor uw probleem in overleg met u, de beste oplossing kiest. Ruim 80% van alle storingen worden dezelfde dag, avond of nacht nog opgelost! We leveren maatwerk aan iedere klant, bieden oplossingen voor elk probleem en werken uitsluitend met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit onder Europese en Nederlandse veiligheidsrichtlijnen.

Ontstoppen zonder schade

Is uw afvoer verstopt en wilt u deze vakkundig en zonder schade laten ontstoppen? Bel ons 06-54215986! De loodgieters van Nivro Loodgieters beschikken over specialistisch loodgietersgereedschap voor iedere verstopping. Zoals bijvoorbeeld speciale ontstoppingsveren en -lansen. Laat een verstopte afvoer door ons oplossen, zodat u weet dat dit op een professionele en betrouwbare manier gebeurt, zonder schade aan sanitair, afvoersystemen of ander leidingwerk.

De zekerheden van NIVRO