Skip to main content

Dakreparatie Leiden

24/7

Dakreparatie Leiden

Schade aan uw dak is niet fijn. Het ontstaat vaak door een storm, maar het kan ook voorkomen dat uw dakbedekking te oud is. Het is een lastige klus om op te knappen en een daklekkage kan grote schade met zich meebrengen. Toch is het verstandig om direct actie te ondernemen wanneer uw dak beschadigd is. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade kan worden. Bij Nivro loodgieters Leiden kunnen we zowel de dakbedekking vervangen als de daklekkage oplossen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen of direct bellen naar 06-54215986.

Daklekkage Leiden

Heeft u last van een daklekkage? Dan bent u bij Nivro loodgieters aan het juiste adres. Omdat u niet kunt voorzien wanneer u een daklekkage krijgt, bieden wij een 24/7 service aan waardoor u op elk moment van de dag geholpen kunt worden. Dit doen wij 365 dagen per jaar, dus zelfs op feestdagen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen zowel voor normale als spoed opdrachten ingeschakeld worden. Hierbij zorgen we ervoor dat uw dak in een mum van tijd weer gerepareerd is. Meer dan 80% van de problemen lossen wij dezelfde dag nog op. Bel direct naar 06-54215986 om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Kosten dakreparatie

De kosten van dakreparatie in Leiden kunnen per situatie verschillen. Zo verschilt het of de gehele dakbedekking vervangen moet worden of  slechts een klein gedeelte. Ook is de prijs afhankelijk van het materiaal waarmee het dak gerepareerd moet worden. Bij Nivro loodgieters kijken we dus eerst naar de situatie. Vervolgens geven wij altijd van te voren een prijsindicatie op. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. 

Gekwalificeerd personeel bij Nivro loodgieters

Bij Nivro loodgieters hebben wij ervaren en gekwalificeerd personeel rondlopen dat om weet te gaan met diverse situaties. Daarnaast doen wij al onze werkzaamheden onder garantie en werken wij volgens de Europese normen. Hierdoor weet u zeker dat uw dakreparatie in Leiden voorspoedig verloopt. 

Dakreparatie met spoed

bent u met spoed op zoek naar iemand die uw dak repareert? Ook dan kan Nivro loodgieters u verder helpen. Wij zijn 24/7 te bereiken voor spoedklussen, 365 dagen per jaar. Dus ook op feestdagen. Bel direct naar 06-54215986 om een afspraak te maken. Wij zullen telefonisch van te voren aangeven wat onze voorrijkosten en uurtarief is. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. 

Dakreparatie op maat

U kunt 24/7 rekenen op de expertise van onze vakmensen. Bij Nivro loodgieters staat u als klant altijd op plek 1. Wij verzorgen uw dakreparatie op maat. Op zoek naar een ervaren vakmensen op het gebied van het repareren van een dak? Bel dan direct naar 06-54215986 of neem contact op. Wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Wij leveren vakwerk! Bel dag en nacht 06-54215986

U kunt bij Loodgieterservices terecht voor de volgende diensten:

  • Met spoed verhelpen van uw daklekkage
  • Dak(spoed)reparaties en vervanging (dakpannen en dakleer)
  • Vervanging zinken zijkanten van dakkapellen
  • Vervangen van (zinken of kunststof) dakgoten en regenpijpen

Maar ook voor:

  • Loodgieterswerkzaamheden (waterleiding)
  • Lekkages, bevroren waterleiding
  • Herstel, vervanging of het verplaatsen van koperen, kunststof waterleidingen en/of afvoeren.
  • Onderhoud en reparatie aan uw sanitair in en om de woning
  • Installatie van waterleidingen en elektra in nieuwe keuken
  • Geen CV-onderhoud _CV-reparaties

Bel 06-54215986 en wij plannen direct de afspraak en komen nog dezelfde dag!

De zekerheden van NIVRO