Skip to main content

Daklekkage door sneeuw en ijs

24/7

Daklekkage door sneeuw en ijs

De sneeuwpret heeft bij veel huiseigenaren niet lang geduurd. Nu het langzaam gaat smelten, worden er veel lekkages gemeld. Gelukkig staan wij voor u klaar om het probleem snel te verhelpen. Daklekkage door sneeuw en ijs is niet prettig in de winter, maar wij kunnen dit probleem wel vaak detecteren en repareren. Doordat de sneeuw en het ijs langzaam smelt, vindt het water makkelijker de weg naar binnen. Hierdoor ontstaat er schade binnen in huis. Nivro Loodgieters heeft ruime ervaring in dakreparatie en het vervangen van dakpannen en dakleer, om lekkage te stoppen of tegen te gaan. Ontdekt u een lekkage? Bel 06-54215986 dan verhelpen wij vandaag nog deze klachten.

Daklekkage door sneeuw en ijs

Heeft u een lekkage in huis ontdekt? Geen paniek! De lokale loodgieters van Nivro staan 24/7 voor u klaar. Veel daken hebben kleine beschadigingen aan de dakbedekking, die in eerste instantie geen gevolgen hebben. Maar door sneeuw en ijs dat langzaam dooit kunnen deze beschadigingen leiden tot wateroverlast binnen. Controleer uw dak regelmatig. Bent u niet zeker of er schade aan uw dak is? Laat Nivro Loodgieters (06-54215986) uw dak voor de winter inspecteren! Wij voorzien het dak niet alleen van nieuw dakleer of pannen, we controleren ook het zink, lood en onderzoeken of er geen water in de isolatie is gedrongen.

Dakreparatie plat dak

Door veranderende weersomstandigheden kunnen er scheuren en barsten in een plat dak ontstaan. Als u er op tijd bij bent, kunnen we deze eenvoudig repareren. Onze dakdekkers gebruiken een waterdichte reparatiepasta om de scheuren te dichten. Bij een bitumen dak brengen we een nieuw te branden reparatiestrook aan of vervangen het hele dakleer. Na afloop van onze werkzaamheden is uw dak weer helemaal weerbestendig en waterdicht.

Bitumen Dakbedekking

Bitumen dakbedekking laat zich makkelijk verwerken en biedt een uitstekende hechting. Het is een hoogwaardige keuze voor op het platte dak. Wij kunnen uw dakbedekking vakkundig vernieuwen. Voorkomen is beter dan genezen, dus laat op tijd uw dak controleren door Nivro Loodgieters: Bel 06-54215986.

Kosten dakreparatie

De kosten van dakreparatie kunnen per situatie verschillen. Zo verschilt het of de gehele dakbedekking vervangen moet worden of  slechts een klein gedeelte. Ook is de prijs afhankelijk van het materiaal waarmee het dak gerepareerd moet worden. Bij Nivro loodgieters kijken we dus eerst naar de situatie. Vervolgens geven wij altijd van te voren een prijsindicatie op. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. 

Gekwalificeerd personeel bij Nivro loodgieters

Bij Nivro loodgieters hebben wij ervaren en gekwalificeerd personeel rondlopen dat om weet te gaan met diverse situaties. Daarnaast doen wij al onze werkzaamheden onder garantie en werken wij volgens de Europese normen. Hierdoor weet u zeker dat uw dakreparatie voorspoedig verloopt. 

Dakreparatie met spoed

bent u met spoed op zoek naar iemand die uw dak repareert? Ook dan kan Nivro loodgieters u verder helpen. Wij zijn 24/7 te bereiken voor spoedklussen, 365 dagen per jaar. Dus ook op feestdagen. Bel direct naar 06-54215986 om een afspraak te maken. Wij zullen telefonisch van te voren aangeven wat onze voorrijkosten en uurtarief is. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. 

Dakreparatie op maat

U kunt 24/7 rekenen op de expertise van onze vakmensen. Bij Nivro loodgieters staat u als klant altijd op plek 1. Wij verzorgen uw dakreparatie op maat. Op zoek naar een ervaren vakmensen op het gebied van het repareren van een dak? Bel dan direct naar 06-54215986 of neem contact op. Wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Wij leveren vakwerk! Bel dag en nacht 06-54215986

U kunt bij Loodgieterservices terecht voor de volgende diensten:

  • Met spoed verhelpen van uw daklekkage
  • Dak(spoed)reparaties en vervanging (dakpannen en dakleer)
  • Vervanging zinken zijkanten van dakkapellen
  • Vervangen van (zinken of kunststof) dakgoten en regenpijpen

Maar ook voor:

  • Loodgieterswerkzaamheden (waterleiding)
  • Lekkages, bevroren waterleiding
  • Herstel, vervanging of het verplaatsen van koperen, kunststof waterleidingen en/of afvoeren.
  • Onderhoud en reparatie aan uw sanitair in en om de woning
  • Installatie van waterleidingen en elektra in nieuwe keuken
  • Geen CV-onderhoud _CV-reparaties

Bel 06-54215986 en wij plannen direct de afspraak en komen nog dezelfde dag!

De zekerheden van NIVRO