Skip to main content

CV-ketel installatie

24/7

CV-ketel installatie

Geen warm water?

Hoe ouder een cv-ketel is, hoe meer storingen deze zal aangeven. Iets waar u natuurlijk niet op zit te wachten. Mocht uw ketel al heel wat jaren mee gaan en heeft u te lang gewacht met onderhoudsbeurten? Dan kan dit zelfs gevaarlijk zijn. Denk aan brandgevaar, een gaslek of een koolstofmonoxide lek, die ontstaat bij nalatigheid op den duur. Een cv-ketel gaat ongeveer 12-15 jaar mee. Daarnaast is er een grote kans dat uw nieuwe cv-ketel een stuk energiezuiniger is dan de ketels die 15 jaar geleden op de markt kwamen.

Nieuwe cv-ketel kopen

De meest voor de hand liggende en betaalbare optie is een hr-ketel. Daarnaast zijn er ook andere (en milieuvriendelijkere) mogelijkheden. Denk hierbij aan een warmtepomp (hybride) of zonneboiler. Om te bepalen hoe groot de ketel moet zijn is het belangrijk om het verbruik te berekenen. Uw verbruik hangt grotendeels af van de vraag naar warmte/verwarming, maar ook van de grootte van uw woning en verwarmingssysteem. Vergelijk verschillende leveranciers met elkaar zodat u zeker bent van uw keuze. Nivro Loodgieters kan u helpen bij de aanschaf en installatie van een nieuwe cv-ketel. Bel nu 06-54215986.

Veilige installatie

Werd het douchewater koud vanmorgen? Bel ons 06-54215986! Nivro loodgieters beschikt over specialistisch loodgietersgereedschap en werken met kwalitatieve merken. Laat uw ketel door ons vervangen, zodat u weet dat dit op een professionele en betrouwbare manier gebeurt.

Gekwalificeerd personeel bij Nivro loodgieters

Bij Nivro loodgieters hebben wij ervaren en gekwalificeerd personeel rondlopen dat om weet te gaan met diverse situaties. Daarnaast doen wij al onze werkzaamheden onder garantie en werken wij volgens de Europese normen. Hierdoor weet u zeker dat uw dakreparatie voorspoedig verloopt. 

Dakreparatie met spoed

bent u met spoed op zoek naar iemand die uw dak repareert? Ook dan kan Nivro loodgieters u verder helpen. Wij zijn 24/7 te bereiken voor spoedklussen, 365 dagen per jaar. Dus ook op feestdagen. Bel direct naar 06-54215986 om een afspraak te maken. Wij zullen telefonisch van te voren aangeven wat onze voorrijkosten en uurtarief is. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. 

CV-ketel installatie op maat

U kunt 24/7 rekenen op de expertise van onze vakmensen. Bij Nivro loodgieters staat u als klant altijd op plek 1. Wij verzorgen uw cv-ketel installatie op maat. Op zoek naar een ervaren vakmensen op het gebied van het installeren van uw cv-ketel? Bel dan direct naar 06-54215986 of neem contact op. Wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Wij leveren vakwerk! Bel dag en nacht 06-54215986

U kunt bij Loodgieterservices terecht voor de volgende diensten:

  • Met spoed verhelpen van uw daklekkage
  • Dak(spoed)reparaties en vervanging (dakpannen en dakleer)
  • Vervanging zinken zijkanten van dakkapellen
  • Vervangen van (zinken of kunststof) dakgoten en regenpijpen

Maar ook voor:

  • Loodgieterswerkzaamheden (waterleiding)
  • Lekkages, bevroren waterleiding
  • Herstel, vervanging of het verplaatsen van koperen, kunststof waterleidingen en/of afvoeren.
  • Onderhoud en reparatie aan uw sanitair in en om de woning
  • Installatie van waterleidingen en elektra in nieuwe keuken
  • Geen CV-onderhoud _CV-reparaties

Bel 06-54215986 en wij plannen direct de afspraak en komen nog dezelfde dag!

De zekerheden van NIVRO